Kenkan ja Vilman kanssa aamulla lenkillä, käytiin mm. tuolla savpk:n kentällä treenailemassa. Aadalla perus hökellys päällä taas vaihteeks, hirveetä rallii koko ajan ja Vilman ja Sindin kimppuun piti vaan hyökkäillä. Se on kyllä niin erilainen kun Vilma, Vilmahan siis 5kk vanha :) Sindikin innostu täysin, kun pääs irti, on se elämänsä kunnossa.

Aadan kanssa vaan jotain pientä kivaa, niin et tulis mahollisimman hyvä fiilis ja tekeminen ois oikeesti kivaa! Tässä onnistuttiinkin ja laitoin Aadan kiinni kattomaan, kun Vilma ja Sindi tekee.

Sindin kanssa ihan ekaks hyppyä. Tosi innolla lähti, hyppäskii kunnolla, mut sitten seisomisen sijasta maahan, kutsuin takasin ja lähetin uuestaan, sama juttu. Vielä kerran takas ja uuestaan, nyt ite seisomiskäskyn yhteydessä otin askeleen Sindiä kohti ja työnsin käden eteen, pysähty tosi nätisti. Takapalkka ja vielä pari kertaa. Viimisellä ei vissiin tarvinnu enää tota askeltakaan, vissiin vähän unohtunu tai sit oli vaan niin innoissaan, ettei kunnolla malttanut tehdä.

Sitten pitkä seuraaminen ja oli tosi nättiä, yhteensä varmaan bh-seuraamisen pitunen, itse asiassa aika samanlainen oli kaaviokin. Tosi hyvä kontakti ja käännökset hyviä. Vauhdinmuutoksissakaan mitään ongelmaa, oon tosi ylpee pikku tytöstä :) Kehittyny ihan älyttömästi nyt vähän ajan sisällä.