Eli taas tuo päivittäminen vähän unohtunut. Noo, niin kun otsikosta näkyy, käytiin mätsäilemässä pari viikkoo sitten Kerimäellä. Järjestäjänä Savonlinnan Kennelkerho ja paikalla 57 koirakkoo. 

Kiia vei Sindin lapsi&koira-kisaan, jossa tais olla jotain viis osallistujaa. No, Kiiahan handlas Sindin tosi hienosti ja voittivatkii koko luokan sit :)

En viittiny ilmottaa Sindiä enää sit kun roturyhmään kun ois tullu vähän liikaa ehkä kehiä. Mut seuraavana vuorossa Aadan ensiesiintyminen kehässä :) Pentuja ihan älyttömästi, varmasti lähemmäs kahtakymmentä. Tyttö seiso tosi kiltisti ja muutenkii hyvin (vaikka ei nyt nii hirveesti olla ees treenattu) ja liikkukii nätisti, eikä kiskonu yhtään. Välillä kontaktinkii otti :) Ei sijotusta, tuomari otti neljä jatkoon, mut tosi hyvä mieli jäi, ois voinu mennä niiin paljon huonomminkii.

Sindin kanssa vielä aikuisten kehä, vissiin yhdistetty  3,4,9. Meijän kehässä ei kai ollu kun 5 tai jtn. Sindillä vähän kuuma, joten ei namit kelvannu, niin seisotin sit ihan "seisottamalla". Liikkuminen vähän tahmeeta ja valu vähän taaksepäin aina. Mut kuitenkin tuomari sijoitti meidät ensimmäisiksi! :D Eli menolippu BIS-kehään. Sitä ooteltiin vaan sit puun varjossa Sindin kaa, ettei ihan niin kuuma tulis ja näin. Loppujen lopuks tuokii kehä meni aika nopeesti ohi, pari kertaa kehä ympäri ja vähän aikaa seisotusta. Tuomari valisti eka 3-6 sijat ja lopulta jäljellä oltiin vaan myö ja saksanseisoja Blacki. Blacki voitti, mut Sindi hienosti BIS2!! Miun pikku kulta :)) Päästiin lähtemään sit kotiin ja kyllä uni maistu koirille sitte :)

 

Arkissakii ollaan koirien kaa kerran käyty. Ensiks oli tarkotus mennä  vaan Aadan kaa vähän tutustumaan, mut sit kotiin nopeesti välillä ja Sindin kaa juostiin takasin treenaamaan vielä aikuisten ryhmään :D

Eka jotain "esterataa" mitä nyt en tehnyt ihan niinkun ois pitäny. Pöydälle nostin ja sitten siinä kehuin ja annoin palkkaa. Pujoteltiin sit vaan tötsät silleen et imuttamalla vein Aadan läpi. Sitten jotain ohitusharjoituksia, jotka sujuivat ihan hyvin, vähän kiinnosti toinen koira, mut ei mitenkää kauheesti. Lopuks vielä luoksetulo, vetäjä jäi pitämään Aadaa ja mie menn vähän matkan päähän ja hienostihan tyttö tuli :) Muutenkii ollaan Aadan kaa tuolla viereisellä kentällä harjoteltu luoksetuloo avustajan kaa, kun eihän tuo vielä kestä paikallaan, eikä tarviikkaa. Vauhtia kyllä riittää, mut hirvee huutaminen vaan heti, kun meen kauemmas. Pitää yrittää tuo saaha pois, muutenkii vinkuu aika paljon kun tehään jotain, mut sit jos jätän huomioimatta sen vinkumisen ja en palkkaa vaikka esim. oiskin käyny istumaan nopeesti, mut vinkuu niin onks siitä sit haittaakii, ettei jossain vaiheessa istu ollenkaan kun käsken koska ei oo saanu siitä palkkaa, vinkuu vaan niin pitkään ja sit nousee ylös. Eli miten?

Sindin kanssa siis myös arkissa ja oli aika BH-painotteinen treeni. Paikallamakuuta muutama minuutti selkä koiraan päin, mut kaikki koirat kyllä rivissä. Tosin otettiin kans niin, et toinen laitto koiran makaamaan kentän reunalle ja meni sopivan matkan päähän selkä koiraan päin ja toinen koirakko seuruutti koiraa vähän matkan päässä ja teki luoksetulon. Sindi kesti hyvin, ilmeisesti ei ollut liikauttanut tassuaankaan, hyvä! Vielä ainakii seuraamista henkilöryhmässä, joka nyt meillä vähän oli hakusessa. Päädyin vaan seuruuttamaan vähän sit siinä ulkopuolella ja kiersinköhän yhden henkilön ympäri? Eteenmenot vielä lopuks, Sindille vein palkan sankon päälle kentän reunalle ja lähetin sitten ehkä 20 metrin päästä sinne. Hyvää laukkaa juos ja ei epäröiny yhtään. Tää vielä toisen kerran.

Muitten tehdessä otin Sindin kanssa jääviä ja seuraamista, tosi nättejä kaikki. Kerran vissiin tais lähtee seisomisessa hiipimään miun käskyttäessä epäselvästi. Mut ei muuta vikaa.

Tänään Varkaudessa agikisat ja huomenna Mikkelissä, tuloksia ehkäpä jo tänään, viimestään huomenna :))