Tänään käytiin starttaamassa kaks starttia, tuomarina Martti Salonen. Kerrankii sattu silleen, et ykköset oli päivällä, eli oltiin perillä vasta joskus kahen maita. Eka rata oli hirvee juoksurata, missä aattelin rataantutustumisessa että tästä ei ainakaa tuu mitää. Neljässä "jonossa" esteitä ja niitä vaan mentiin sillee jono kerrallaan ja tälleen. Eli juoksurata vaan. Yritin vaan saaha Sindin juoksemaan ja kyllähän se juoksikin. Tuloksena siis upee 0 ja -1,23 eli fiilikset oli ihan mahtavat! Tuolla radalla oltiin 2.

Tokalla radalla sitten vähän kieputusta. Sindi lähti tosi hyvin, otti kontaktit, eikä pahemmin ees hidastellu. Kepeilläkää ei säikkyny vieressä haukkuvaa koiraa niinkun mie kerkesin jo pelätä. Tältäkii radalta 0, mut harmittavasti 0,31 sekuntii yliaikaa. Eli toinen nollatulos ei ollu kaukana ja älyttömän tyytyväinen olin tuohon otukseen :) Tältä radalta voitto, koska vaan yks sai meijän lisäks tuloksen. Ihan sikahyvin meni oikeesti kumpikii rata eikä voi muuta kun olla tyytyväinen!

Nii ja käytiin myö muuten tuolla mätsärissä alkukuusta Parikkalassa. Kiia ja Sindi vetäs hienosti lapsi&koira-kehän voiton ja myö sit Sindin kaa oltiin sin2. Meijän pariks sattu sopivasti joku tanskandoggi, koirissa ei muuta samaa ollukkaa kun väri -.- Noo, mut hyvin meni sekii ja Sindi sai taas uuen kokemuksen.