Aada on kyllä ihan älytön herhiläinen :D Koko ajan jossain kiinni, oli se sitten maton kulma, sormi tai vaikka lahje. Virtaakin näyttää riittävän ihan kivasti. Perjantaina käytiin Aadan kanssa tuossa Poukulla ihmettelemässä kokkoo ja kaikkia niitä ihmisiä. Tosi hyvin tuo pentu oli, ihan rento koko ajan ja lopussa jo nukahtikii miun syliin. Että tosi tyytyväinen oon.

Ja eilen käytiin mökilläkin, Sindi tapansa mukaan menomatkalla alotti hirmu huutamisen, kun tajus minne ollaan menossa, Aadakin sitten inis mukana, tottakai vaikka ei tiennykkää mistään mitään. Perillä sitten vähän jänskätti pikkusta eka, mut kyllä sitten hirmusta kyytii juos pihassa ja leikki koko ajan, ihan niinku Sindikii aina. Pikua tosin Aada pelkää, Piku nyt onkii nii iso ja nii innoissaan aina. Kauempaa sitä kuitenkii tarkasti piti seurata ;D Vettäkin tyttö kävi kokeilemassa, oli se niin ihmeellistä, kun tassut kastu aina välillä kun allot tuli rantaan.

1245577190_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään sit laitoin Aadan tuonne häkkiin ja menin Sindin kaa treenaamaan tuonne pihalle vähän seuraamista. Heti alussa näytti siltä että ei tuu mitää, mut sitten kun vähän leikittiin niin sain otettua pari onnistunutta sivulletuloa ja parin askeleen seuruuta. En tiiä, oisko tuo Aada sit syy siihen, että Sindii ei kiinnosta, noh, pitää nyt tehä paljon semmosia lyhyitä ja kivoja treenejä.